Χριστίνα Μανόλ: Η κλεμμένη Ζάμια της Δροσοπούλου 52!

Διαγωνισμός crime fiction μικροδιηγήματος

Χριστίνα Μανόλ

Η Χριστίνα Μανόλ γράφει την εκδοχή του για την ιστορία πίσω από την κλεμμένη Ζάμια της Δροσοπούλου 52.

Είναι γυμνοί στο κρεβάτι, ελαφρώς μεθυσμένοι στη μικρή του γκαρσονιέρα στην Κυψέλη. Εκείνη τον παρατηρεί να δαγκώνει μανιωδώς το στήθος της και ταλανίζεται ανάμεσα σε μία αίσθηση ηδονής και πόνου. Αυτός αισθάνεται μία μεταλλική γεύση στο στόμα του. Το σίδηρο που συναντούν οι γευστικοί του κάλυκες εξηγούν το ξαφνικό τίναγμα του σώματος, που βρίσκεται από κάτω του. Πιάνει με το χέρι του το στήθος της, με ένα βλέμμα παίρνει σιωπηλή συναίνεση, πιέζει τη ρώγα της για να βγει κι άλλο αίμα, να χρωματίσει ελαφρώς την επιδερμίδα της. Έπειτα κατεβάζει το κεφάλι του και αρχίζει να τη φιλά όλο και πιο χαμηλά.

Έχει πάει και με πιο όμορφες, με πιο σφριγηλές επιδερμίδες, με ομορφότερα χαμόγελα. Και με αυτή τη σκέψη μπαίνει ολόκληρος μέσα της.

«Αν με τις ζωτικές εκδηλώσεις σου ως εραστή δεν μεταμορφώνεσαι σε αγαπημένο, τότε η αγάπη σου είναι ανίκανη, κι αυτό είναι μεγάλη δυστυχία». Λόγια του Μαρξ αυτά. Οπότε ποιος είναι να κρίνει το κορίτσι, που φεύγοντας ξημερώματα από εκεί, απογοητευμένη, μα αιώνια αισιόδοξη, είδε μία Ζάμια στη Δροσοπούλου, στο νούμερο 52, και την πήρε, να τη συντροφεύει;

Χριστίνα Μανόλ

Παρακολουθήστε όλες τις ιστορίες του διαγωνισμού εδώ.

Τσεκάρετε το covid19 sudden fiction contest στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο:

Καμία δημοσίευση για προβολή