Ο Ζυλ Μυγέ στο βιβλιοκαφέ red n’ noir

signing, ψιλή κουβέντα και βαρελίσια μπίρα

Ο Επιθεωρητής Μυγοκτονιών Ζυλ Μυγέ θα προσγειωθεί, εξαντλημένος σχεδόν, για λίγες ώρες στο βιβλιοκαφέ red n’ noir (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη)!

Τα δεκαπέντε -απούλητα ως τώρα- τεύχη θα κρατηθούν μέχρι το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 για να συνδυαστούν με signing από την σκιτσογράφο Chrispy Shift, ψιλή κουβέντα και τσέχικη βαρελίσια μπιρίτσα Primator Premium.

Το ραντεβού μαζί του είναι στο πεζοδρόμιο του βιβλιοκαφέ red n’ noir, στην Δροσοπούλου 52!

Ο «Επιθεωρητής Μυγοκτονιών Ζυλ Μυγέ» είναι ένα δεκαεξασέλιδο κόμικς σε σκίτσο της Chrispy Shift και σενάριο Τάσου Θεοφίλου. Σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, τα πτώματα από ένα ζευγάρι μυγών εντοπίζονται στο κρεβάτι ενός διαμερίσματος. Ο δαιμόνιος Ζυλ Μυγέ, τον οποίο έχουμε συναντήσει πρώτη φορά στο κάπως πιο δραματικό και λιγότερο κωμικό Bad Choices -των ίδιων δημιουργών- καλείτε να λύσει αυτήν την πραγματικά μυστήρια υπόθεση.

Το κόμικς «Επιθεωρητής Μυγοκτονιών Ζυλ Μυγέ» όπως και το «Bad Choices» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις red n’ noir, είναι το πέμπτο της σειράς red n’ noir comics και μπορείτε να το βρείτε στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο και στο βιβλιοκαφέ red n’ noir (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη).

Καμία δημοσίευση για προβολή