Το λέει η Επιστήμη

Κάποια από τα στριπάκια του «Το λέει η Επιστήμη» τα δημοσίευε την χρονιά που μας πέρασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο facebook.

Το λέει η επιστήμη
Το λέει η επιστήμη

Ο αγαπημένος μας Πανάγος ξαναχτύπησε με την καινούρια του συλλογή από στριπάκια και τίτλο «Το λέει η Επιστήμη». Μια οξεία και κριτική ματιά στα ζητήματα της κρατικής διαχείρισης της πανδημίας covid-19.

Κάποια από τα στριπάκια του «Το λέει η Επιστήμη» τα δημοσίευε την χρονιά που μας πέρασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο facebook. Τα πιο πετυχημένα όμως, κατά την ταπεινή μας γνώμη, τα δημοσίευσε στο ηλεκτρονικό περιοδικό του red n’ noir στην στήλη «Το διάγγελμα του Σαββάτου». Ομολογούμε ότι ορισμένα από αυτά μας έφεραν σε κάποιου είδους αμηχανία πριν τα δημοσιεύσουμε καθώς ήταν οριακά μηνύσημα. Παράδειγμα αυτό με τίτλο: «Πιο καλή η μοναξιά».

Το λέει η επιστήμη
Το λέει η επιστήμη

Ο Ψυχαλάστρας

Τον Πανάγο Γερακάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τον Ψυχαλάστρα, μια σειρά κόμικς αποτελούμενη από τρία μικρά τεύχη με πρωταγωνιστή τον ομώνυμο σουπερ βίλεν: Έναν πρώην ψυχοθεραπευτή που από ένα σημείο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τις επιστημονικές του γνώσεις για να οδηγεί ανθρώπους στην αυτοκτονία ή το έγκλημα. Ο Πανάγος Γερακάκης φαίνετε πως με κάποιον τρόπο έχει μια μικρή εμμονή με ζητήματα που άπτονται της ηθικής της επιστήμης καθώς και ο Ψυχαλάστρας με βάση αυτά που λέει η Επιστήμη του λειτούργησε… 

Αν ήταν κάτι από την μπάρα του βιβλιοκαφέ red n’ noir (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη) θα ήταν μάλλον ένα δυνατό εσπρεσάκι της coffee republic.

Το «Το λέει η Επιστήμη» καθώς και τα τρία τεύχη με τον Ψυχαλάστρα μπορείτε να τα βρείτε στο βιβλιοκαφέ red n’ noir (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη) και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο.

Καμία δημοσίευση για προβολή